Pentru un sejur relaxant si sigur, va rugam sa respectati urmatoarele reguli:

  1. Pentru a putea beneficia de cazare in pensiunea noastra este indicat sa folositi instrumentul de plata electronic care garanteaza rezervarea si va scuteste timpul petrecut cu proceduri administrative in pensiunea noastra.
  2. Pentru plata va rugam sa completati formularul de contact din website in baza caruia veti primi factura electronic si instructiuni privind check-in-ul in intervalul orar 11:30 – 21:30.
  3. Check-out-ul se poate efectua zilnic intre orele 07:00 – 11:30 la receptie si in afara acestui interval puteti lasa cheia camerei in cutia metalica situata in partea dreapta a usii de acces in pensiune pe peretele exterior.
  4. Micul dejun poate fi rezervat o data cu cazarea sau poate fi rezervat la receptie in intervalul de functionare al acesteia, anuntand intentia in seara premergatoare micului dejun.
  5. O data ce ati devenit clientul nostru si ati preluat cheia camerei de la receptie veti avea acces non stop in pensiune pe perioada rezervarii avand obligatia de a incuia usa principala de acces in pensiune de fiecare data cand intrati sau iesiti. Acest lucru va garanta securitatea si siguranta bunurilor dvs. din camera de hotel.
  6. Pe durata sederii puteti comanda intre orele 07:00 – 21:30 bauturi alcoolice si racoritoare la numarul 0751 025 153, dar si mancare in sistem catering mentionand ca adresa de livrare: Pensiunea Boema – cartier Albert, Ploiesti.

Va multumim si va asteptam!