Bine ati venit!

            Avem placerea sa va invitam in cadrul unei atmosfere unice in Ploiesti ce se regaseste in cadrul Bistro Boema. La noi beneficiati de servicii exclusiviste si un design ingenios ce combina perfect luxul , confortul si rafinamentul. Vila dispune de 20 de camere spatioase, restaurant german, bar de zi si terasa, ale caror ornamente combinate intr-un mod unic definesc termenul "boutique".
            Cu o capacitate de 100 portii pe serie, restaurantul poate livra comenzi "fine foods" companiei dumneavoastra cu precomanda. La cerere, putem organiza in alta locatie bufet de protocol, receptie. In privinta evenimentelor corporate (training-uri , briefing-uri,team building-uri sau corporate branch) ele pot fi organizate la sediul nostru, fiind disponibile ecrane de proiectie, sonorizare, bufet si coffee break.
            In Vila Boema se organizeaza de asemenea si seri de teatru cu trupe itinerante cunoscute, seri muzicale si spectacole de gen varietati,dans de societate, combinate cu demonstratii de virtuozitate ale bucatarului chef si nu in ultimul rand petreceri onomastice.

Pentru a reveni la pagina anterioara dati click aici .

Evenimente viitoare


14.02.2014

Contacteaza-ne

   
Copyright © 2014 Robert M. All rights reserved.